veelgesteldevragen.png

Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen doen?


Er is geen minimum of maximum leeftijd om deel te nemen aan een date bij Uniek & Romantiek.
Ik ben ouder, verzorger, chauffeur, kan ik ergens wachten of een hapje eten?


De date vindt plaats op de Noordkade in Veghel. Hier zijn verschillende leuke spots om te bezoeken. Lunchen of avondeten kan op verschillende plekken zoals Dis & Wittern.

Speciaal voor deze dagen heeft Wittern een lunch of avond arrangement samengesteld.
Avondarrangement: 3-gangen menu voor €25,00 p.p. Luncharrangement: Lunchplank voor €15,00 p.p. Geef bij uw reservering aan dat u voor het Uniek en Romantiek arrangement komt. Meer info over de arrangementen bij Wittern volgt snel!
Ben ik verzekerd van een plekje als ik mezelf opgeef?


We hopen natuurlijk voor iedereen een leuke date te regelen. Mochten er heel veel aanmeldingen binnenkomen kan het zijn dat je in de eerste twee data niet aan de beurt komt. We hopen dan zelf weer met nieuwe datums te kunnen komen en laten dit uiteraard horen!
Kan ik mijn auto parkeren in de buurt?


Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op loopafstand. Vergeet hiervoor niet je blauwe parkeerkaart mee te nemen.
Mag ik als ouder of begeleider aanwezig zijn tijdens de date?


Het is de bedoeling dat degenen die op date gaan dit zo zelfstandig mogelijk gaan doen. Er is begeleiding aanwezig die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.
U kunt natuurlijk wel in de buurt blijven, op de Noordkade is genoeg te doen (zoals een bioscoop, Jumbo Food Markt, restaurants en terrasjes).
Moet ik een verstandelijke beperking hebben om mee te mogen doen?


Uniek en Romantiek is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, maar je hoeft niet per se zelf een verstandelijke beperking te hebben. Je moet er wel voor open staan om gekoppeld te worden aan iemand die een verstandelijke beperking heeft.
Wordt er rekening gehouden met de afstand tussen de woonplaatsen van degenen die gekoppeld worden?


In de vragenlijst kun je aangeven of je graag gekoppeld wordt aan iemand die binnen een bepaalde afstand van jouw woonplaats woont.
Zijn er naast de €15 p.p. verder nog kosten verbonden aan de date?


Het bedrag van €15 per persoon is een "all inclusive"-prijs: het eten, de drankjes, de date en de begeleiding tijdens de date zijn inbegrepen. Alleen het vervoer moet zelf geregeld worden.
Krijg ik van tevoren te horen aan wie ik gekoppeld ben?


Het is de bedoeling dat het echt een "blind date" wordt, dus dat je van tevoren niet weet met wie je op date gaat. Mocht het nu zo zijn dat je hier grote moeite mee hebt, dan kun je hierover contact met ons opnemen.
Hoe lang van tevoren krijg ik te horen of ik wel of niet op date mag komen?


We proberen je zo snel mogelijk te laten weten of je mee kunt doen. Uiterlijk 16 september krijg je te horen of je op één van deze twee data (23 of 26 september) kunt deelnemen.
Kan ik me ook na 1 september nog inschrijven?


Wanneer je de vragenlijst na 1 september invult, dan kun je in principe pas in een volgende datingronde meedoen (dus niet op 23 of 26 september).
Hoe gaat de date in zijn werk?


Je wordt door ons team warm ontvangen en naar een tafel begeleid, waar je kennis maakt met jouw date. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je jouw date beter leren kennen. Er is tijdens de date begeleiding aanwezig, die jullie kan helpen waar nodig. Zo zullen er kaartjes op tafel liggen met leuke vragen die je elkaar kunt stellen. Aan het einde van de date kunnen jullie zelf bepalen of je graag contact houdt of dat je genoegen neemt met een Polaroid-foto als aandenken.
Hoe lang duurt het ongeveer om de vragenlijst in te vullen, en kan ik hulp krijgen bij het invullen van de vragenlijst?


Het duurt ongeveer 45 minuten om de vragenlijst in te vullen, al is dit verschillend per persoon. We raden aan om een ouder, verzorger of begeleider mee te laten kijken bij het invullen van de vragenlijst. Heb je geen hulp bij het invullen, of heb je liever hulp van ons? Dan kun je contact met ons opnemen, zodat we jou kunnen helpen met het invullen.
Moet ik per se de vragenlijst invullen om op date te mogen?


Ja, je zult de vragenlijst moeten invullen om in te schrijven voor Uniek & Romantiek. We willen je namelijk zo goed mogelijk koppelen aan iemand die goed bij jou past. Mocht je een bepaalde vraag liever niet willen beantwoorden, dan kun je die overslaan.
Kan ik kiezen op welke datum dat ik de date wil?


Het zal afhangen van degene aan wie je gekoppeld wordt of jouw date op woensdag 23 september of zaterdag 26 september plaatsvindt. Mocht je echt verhinderd zijn op één van de twee data, dan kun je dit aangeven. Let er dan wel op dat je mogelijk pas in een volgende ronde mee kunt doen.
Op welke tijdstippen vinden de dates plaats?


Op woensdag 23 september vinden de dates in de avond plaats. Op zaterdag 26 september vinden de dates overdag plaats. De precieze tijdstippen worden nog bekend gemaakt. De dates zullen in elk geval ongeveer 1,5 uur duren.
Ik heb een (voedsel)allergie. Wordt hier rekening mee gehouden?


Als je een bepaalde (voedsel)allergie hebt, dan kun je dit aan ons doorgeven. Hier wordt dan uiteraard rekening mee gehouden.